Leasing af brugt Audi A7

Leasing er en oplagt mulighed, når det drejer sig om de dyre kvalitetsbiler, der koster langt over en halv million kr. Uanset om man anvender erhvervsleasing til firmabilen eller privatleasing til familiebilen, så får man mest for pengene, jo større og dyrere model man vælger, men trods alt bør man stadig vælge bil ud fra sin økonomiske formåen samt det aktuelle behov. Hvis man har behov for en stor rummelig luksusbil med elegance og prestige, så får man rigtig meget for pengene ved at anskaffe en brugt Audi A7, da bilen fra ny koster i området 750.000-1.100.000 kr. Den smarte finte består i at finde en brugt Audi A7 på Audis hjemmeside, der kan købes lidt billigere men ellers i samme stand som en helt ny bil. Ved at lede efter biler med betegnelsen AAP (Audi Approved Plus) får man nemlig Audis udvidede garanti, der reelt giver bilejeren samme fordele som ved køb af en ny bil. AAP kan derfor være en god tryghed både i forbindelse med køb eller leasing af en brugt Audi A7.

 

Det internationale koncept AAP

Man kan købe brugte biler både med eller uden AAP, men de lidt dyrere AAP biler er ofte merprisen værd, da man ved køb af disse biler får mange tryghedsgivende fordele med i handlen, og det omfatter disse fordele:

 

  • 2 års fuld garanti på bilen
  • 2 år yderlige dækkende serviceaftale
  • Fri autohjælp overalt i Europa

 

I mange år har det været risikabelt at købe en brugt bil, som måske kun gives 3 måneders garanti, idet der måske efter 5 måneder kan ske store uventede svigt i bilens motor, bremsere, differentiale, gearkasse og lignende problemer, og reparationer kan i værste fald løbe om i rigtig store beløb. Derfor kan man med AAP sove mere roligt om natten, da Audi betaler eventuelle opståede skader på bilen i de første 4 år, således man ikke får nogen nye uventede udgifter på bilen i denne periode. Før Audi giver en bil betegnelsen AAP, så har de grundigt gennemgået bilen fra A til Z, således alt fungerer optimalt og kun ved brug af originale Audi komponenter. Det er ikke sikkert der opstår nogen skader i de 4 år, og det er heller ikke sikkert man får brug for assistance fra vejhjælpen, men det er rart at have trygheden med aftalen, så man ikke render ind i nogen uventede udgifter.

 

Fordele med en brugt Audi A7

En brugt Audi A7 kan være et rigtig godt valg af en bil, da dette er en stilren og sportslig bil, der forener det bedste fra Audi A6 og Audi A8. Denne bil fås enten med forhjulstræk eller quattro-firehjulstræk, og man kan vælge blandt mange motortyper størrelser. Audi A7 er en stor luksusbil med et gennemført og elegant design, og udstyrspakken er ganske omfattende, så der medfølger som standardudstyr blandt andet fartpilot, lys- og regnsensor, dæktrykkontrol, automatisk nedblændeligt bakspejl og Audi Sound System.

 

 

Billede: JLaw45