Super garanti på brugte Audi’er

Handel med brugte biler har altid været forbundet med en form for risiko, da der gennem tiden er solgt mange biler med flere skjulte fejl og mangler, og det er altid svært som bilkøber at dokumentere, om bilsælgeren har handlet i god eller i ond tro.

Mange bilsælgere giver ofte en kort garanti på brugte biler, men andre gange giver de slet ingen garanti på salg af brugte biler, da der jo nemt kan opstå problemer med bilen, der kan koste mange tusinde kr. at få udbedret, og reparationsprisen stiger ofte i takt med bilens nypris.

Mange bilkøbere vil derfor i mange tilfælde gerne have et stort prisnedslag på bilen eller en mere omfattende garanti, end de fleste bilforhandlere normalt giver, og nu har bilkoncernen Audi oprettet et nyt internationalt koncept ved navn Audi Approved Plus (AAP), der reelt er en ny super dækkende garanti ved køb af Audi brugte biler.

 

Dette omfatter AAP

Mange interesserede bilkøbere vil gerne i besiddelse af en nyere bil i topklasse, hvis man kan spare 10-20 % på bilens pris, men samme købere vil også gerne have en længerevarende garanti fra bilforhandlerens side, således bilkøberen ikke hurtigt kan se frem til høje uventede udgifter på bilen, såfremt nogle af bilens vitale dele pludselig trænger til en nødvendig udskiftning, hvilket i værste fald kan koste langt over 20.000 kr. eller mere.

Audis egne specialuddannede teknikere udvælger visse nyere Audi brugte biler, som derefter tjekkes udførligt på et autoriseret Audi værksted, hvor alle fejl og mangler udbedres med originale reservedele, således bilen efterfølgende er 100 % fejlfri og i topklasse og reelt som ny, da bilerne ofte er under to år gamle og har kørt langt under 40.000 km. Den typiske bil med AAP er derfor en en Audi, der blot er kørt lidt til.

Når man køber en Audi Approved bil, så er bilen dermed gennemtjekket ned til mindste detalje, så man dermed har fuld sikkerhed, tryghed samt garanti mod uventede udgifter til reparationer i en længerevarende garantiperiode, da man starter med at få samme garanti som ved køb af ny bil, som er en to årig periode med fuld garanti efterfulgt af yderligere to år med en dækkende serviceaftale på bilen. Serviceaftalen ophører dog, såfremt bilen har kørt mere end 40.000 km, men aftalen dækker til gengæld samtlige udgifter til udgifter forbundet med reparationer på bilen uanset om det drejer sig om svigtende motor, bremsere, styretøj, gearkasse, forhjulslejer eller ophæng og andre vitale dele på bilen.

Man kan læse alle detaljerne om AAP på Audis hjemmeside, men generelt kan man trygt købe Audi brugte biler i samme stand og samme vilkår som køb af en ny Audi.

 

Mobilitetshjælp med i serviceaftalen

Såfremt man alligevel skulle opleve et uheld, hvor bilen ikke længere kan starte eller køre forsvarligt videre til et værksted, så får man med i aftalen Audis specielle mobilitetsservice, der inkluderer fri vejhjælp i hele Europa, så derfor kan man få hjælp med transporten, uanset hvor man skulle strande.

Såfremt teknikeren ikke kan få bilen køreklar på stedet, så bugseres bilen til nærmeste værksted, hvor den forsøges udbedret, og såfremt dette ikke kan lade sig gøre samme dag, så får man gratis stillet en lånebil til rådighed, indtil bilen igen er køreklar.