Køb trygt en brugt Audi Q5

Audi Q5

Hvis man gerne vil anskaffe sig en rummelig og slidstærk bil med komfort, sikkerhed og køreglæde, så bør man overveje at købe en ny eller brugt Audi Q5, da denne type bil kan opfylde de flestes kørselsbehov til fulde. Audi Q5 er en stor og stærk bil, der sagtens er præsentabel som firmabil, men den kan også virke som en praktisk familiebil. Imidlertid koster en ny Audi Q5 langt over 600.000 kr., men der findes nu en mulighed for at købe en slags demonstrationsmodel til noget lavere pris. Audi har lanceret konceptet Audi Approved Plus (AAP), og på Audis hjemmeside finder man deres udvalg af brugt Audi Q5, der kan købes til en noget lavere pris.

Konceptet Audi Approved Plus

Der er ikke tale om udstillingsmodeller, men i praksis er en AAP bil en lettere tilkørt bil, der har samme egenskaber som en helt ny bil. For at opnå betegnelsen AAP har Audis teknikere gået bilen igennem på samtlige områder, således bilen er at betragte som en helt ny bil, hvad angår udseende og egenskaber. Bilen er måske 0-2 år gammel og har kørt få tusinde km, så reelt er der tale om en slags udstillingsmodel, der slet ikke er kørt til endnu. Man bør altid være skeptisk overfor køb af brugt bil, men nu har Audi med deres nye koncept sikret køberen mod alle former for uventede udgifter på bilen, og derfor kan man trygt købe en brugt Audi Q5. Man får nemlig 2 års fuld garanti på bilen, hvilket man kender som garantien på nye biler, men derudover får man desuden en 2 års serviceaftale med i handlen samt fri autohjælp overalt i Europa, såfremt man strander med motorproblemer. Serviceaftalen løber i 2 år, eller til bilen har kørt mere end 40.000 km, og i denne garantiperiode dækker Audi alle reservedele og værkstedsregninger, så køberen ikke skal have bekymringer over at købe en brugt Audi Q5.

Modellen Audi Q5

Der findes derfor mange gode grunde til at købe en ny eller lettere brugt Audi Q5, da man jo får en kvalitetsbil med en kraftig og imponerende motor. Ydelsen er nemlig op mod hele 340 hk, og tophastigheden er på 250 km i timen, så en Q5 er et hidsigt køretøj med ægte firehjulstræk, så denne SUV kører godt både på motorvej samt på off road terræn. Man skulle tro, at bilen er meget brændstofslugende, men faktisk har Audi Q5 en forbløffende god brændstoføkonomi på over 20 km på literen. Den fås både som diesel eller benzin udgave, og bagagerummet er imponerende stort med hele 540 liter, der kan forøges til 1.560 liter, når man lægger bagsæderne ned. Sikkerheden er naturligvis på 5 ud af 5 stjerner hos brancheorganisationen NCAP.