Få råd til en stor luksusbil med leasing

I dag kan man foretage leasing af bil både som privatperson, som firma eller som en kombination af disse metoder. Erhvervslivet har i mange år haft meget glæde af de attraktive vilkår for erhvervsleasing, og nu har privatbilisterne også fået øjnene op for privatleasing.

I mange tilfælde kan leasing nemlig være en langt bedre løsning frem for at købe en bil, da bilejere dels har flere penge bundet i investeringen og har risiko for et større værditab, når bilen engang skal sælges eller skrottes. Leasingkunderne har til gengæld fuld råderet over bilen i en aftalt periode, som normalt løber i 1-3 år.

Efter leasingperioden afleverer man bilen tilbage til leasingfirmaet, og man kan starte på en ny leasingaftale. Dette giver fleksibilitet på en smart måde, som mange bilister er glade for, og en af de store fordel er også, at man i en afgrænset periode for et relativt lille beløb kan få råd til at køre i en dyr luksusbil, hvorved man kommer stilfuldt omkring med prestige og komfort.

 

Fordele og ulemper ved leasing

Den eneste reelle ulempe ved leasing af bil er, det er en smule dyrere at lease bil frem for at købe bil, såfremt man vil beholde bilen i mindst fire år ud i fremtiden. I alle andre situationer er det både billigere og bedre med leasing af bil, da man opnår mange fordele ved dette, og det er især disse fordele:

  1. Man slipper for likviditet bundet i en dyr bil
  2. Man kan nemt udskifte bilen til en mere passende model
  3. Man har altid en ny og moderne bil til rådighed
  4. Man kender i detaljer sine udgifter hver måned til bilen
  5. Man opnår intet værditab ved salg af bilen
  6. Man slipper helt for udgifter til service og reparationer på bilen
  7. Man kan nemmere få råd til en dyr luksusbil
  8. Det er nemmere at administrere administrativt for firmaer (fuld fradragsret)

 

Konklusionen er derfor, der i langt hovedparten af tilfælde er flere fordel ved leasing frem for ulemper, især fordi mange er tvunget til at skifte bil med få års mellemrum, idet deres kørselsbehov ændrer sig, idet man kan have svært ved at kende sit behov for bil i mange år ud i fremtiden.

Man kan måske få nyt job i nærheden af god offentlig trafik, eller man kan pludselig få brug for en større bil, hvis din husstand pludselig vokser. Mange firmaer har også et ukendt transportbehov, da ordretilgangen samt firmaets opgaver med kort varsel kan ændre sig, så i alle disse situationer kan det bedst betale sig med leasing af bil.

 

Prisen på leasing af luksusbilLeasing

En tommelfingerregel ved leasing kontrakter er, man starter med en engangsydelse på omkring 5-10 % af bilens nypris, hvorefter man betaler omkring 1 % af bilens nypris i månedlig leasingydelse, men de enkelte leasingfirmaer kan jo have forskellige til og kampagner med specielle tilbud, da konkurrencen er hård på området for leasing af biler.

De store tyske luksusbiler såsom Audi er en meget populær leaset bil, da bilerne er kostbare at købe, hvorimod man for rimelige beløb kan lease bilen, og på Audis hjemmeside kan man nemt indtaste den månedlige ydelse pr. måned, hvorefter man kan se de modeller, man kan vælge imellem.

Hvis man flytter pilen til højre op på 4.300 kr., så kan man lease alle Audis modeller Audi A1 og A3, men man kan også vælge den kraftige Audi A3, og dette er rimelige beløb at betale i månedlige rater for at køre i en luksusbil, der normalt koster mere end 437.000 kr. fra ny.